NIEUWBOUWPROJECT

MARKT LICHTERVELDE

Hoek B. Callewaertlaan & Torhoutstraat

Residentie "Claire"

65% VERKOCHT

HUIZEN TORHOUTSTRAAT          252.000 € EXCL. KOSTEN

 

HUIZEN B. CALLEWAERTLAAN   275.000 € EXCL. KOSTEN

 

APPARTEMENTEN                         225.000 € EXCL. KOSTEN

GARAGES                                           25.000 € EXCL. KOSTEN

 

CARPORTS                                         10.000 € EXCL. KOSTEN

                                                         

BESCHRIJVING PROJECT

Nieuwbouwproject gelegen aan de Markt te Lichtervelde tegenover het gemeentehuis en politiekantoor. Het project omvat 5 appartementen en 9 woningen + 10 garageboxen en 9 carports

Op de hoek van de Callewaertlaan en de Torhoutstraat wordt binnenkort "Residentie Claire" opgetrokken in traditionele pastoriestijl. Deze residentie bestaat uit 2 appartementen op de gelijkvloerse en de eerste verdieping en 1 ruime penthouse. Alle appartementen beschikken over terrassen en het gebouw is voorzien van een lift. Deze kleinschalige en gezellige residentie is ideaal als investering maar ook voor eigen bewoning. 

In de Burgemeester Callewaertlaan worden 3 woningen gebouwd waarvan 2 half open bebouwingen en 1 gesloten bebouwing. Alle woningen beschikken over een inpandige garagebox en perfect geörienteerde tuin. De woningen hebben allemaal 4 slaapkamers en zijn energiezuinig en voorzien van zonnepanelen.  

In de Torhoustraat worden 5 rijwoningen gebouwd voorzien van een kleine zuidgerichte tuin en uitgang naar de Burgemeester Callewaertlaan. Deze woningen hebben allen 3 slaapkamers maar kunnen op vraag naar 5 slaapkamers worden uitgebreid (2 bouwlagen en dak). Allen energiezuinig  en voorzien van zonnepannelen. Hier bestaat de mogelijkheid om een garagebox en/of carport aan te kopen.

 

De plannen en het lastenboek kunnen verkregen worden per mail of kunnen samen met u op afspraak worden overlopen.

E-peil 40 kWh/m²

vg, wg, gdv, gvkr, vv

niet gelegen in overstromingsgevoelig gebied

Get in touch