top of page
  • info4354477

Bezichtigen met transparant vastgoed

Tijdens een bezichtiging kan je een duidelijker beeld krijgen van de woning die jouw interesse wekt binnen ons aanbod. Wij vinden het belangrijk dat je de woning in “real time” bezoekt, zodat je aan de lijve kan ondervinden of deze woning jou een goed gevoel geeft, bij je past, en je jezelf hier een toekomst ziet uitbouwen.


KOM OP TIJD

Kom op tijd, zo kan je je tijd grondig benutten en goed rondkijken.

Bij ons mag je op verschillende tijdstippen komen. Neem bijvoorbeeld één bezichtiging overdag en één ’s avonds. Zo kan je de woning overdag en s’avonds bekijken, en de belichting vergelijken.

MEE TE BRENGEN

digitaal fototoestel om foto’s te trekken

Meter of laser meettoestel

Zaklamp

kompas

smartphone (die al bovenstaande vervangt)


STEL ONS AL JE VRAGEN

Vraag de belangrijkste zaken over de woning die voor jou nog niet duidelijk zijn. Vraag gerust of er al een bod is uitgebracht, hoelang de woning al te koop staat en of de prijs al is gezakt en waarom? Of hoeveel de algemene kosten, zoals nutsvoorzieningen zijn. Bij transparant vastgoed mag je zonder probleem alle documenten inkijken van het verkoopdossier. Wij begrijpen dat je een zo goed en volledig mogelijk beeld van de woning wenst te krijgen.


WIL JE OPGEVOLGD WORDEN?

Is de woning die je bezoekt toch niet helemaal je ding? Vraag ons gerust om je persoonlijk op te volgen. Wij kunnen in de toekomst misschien een pand aanbieden die meer aan uw persoonlijke verwachtingen voldoet. Mensen en woningen matchen, dat doen we graag!


WIL JE WETEN WAT JE EIGEN WONING WAARD IS?

Met veel plezier delen wij onze kennis met jou. Dankzij onze jarenlange ervaring kennen wij als geen ander de prijzen van de markt. De correcte prijs voor uw eigendom is voor ons (bijna) een wetenschap. Wij adviseren u steeds ter goeder trouw en in alle transparantie, uiteraard zonder verplichtingen.


WAS JE TEVREDEN VAN HET BEZOEK EN DE INFO DIE JE KREEG?

In het digitale tijdperk is het voor ons belangrijk gerecenseerd te worden.

Wij hechten veel belang aan uw feedack, dus schrijf gerust een review op onze facebookpagina facebook.com/transparantvastgoed

of doe het samen met ons en verschijn op onze website!Comments


bottom of page