Deze nieuw te bouwen eigentijdse woonst situeert zich te Sint-Andries (Brugge) in de directe omgeving van tal van faciliteiten EN van de expressweg van waaruit men een vlotte verbinding heeft met zowel de kust als het binnenland.

Fort Zevenbergen 14+, Sint-Andries

VERKOCHT

Grondoppervlakte: 494m²

Bewoonbare opp.: 180m²

Indeling woning:

De woning (10 x 9m) wordt op het gelijkvloers ingedeeld met een inkom, een gastentoilet, een berging, een inpandige garage, een ruime eet- & woonkamer en een keuken.

Op het verdiep wordt de ruimte ingedeeld met een nachthal, een badkamer en vier ruime slaapkamers. De bovenliggende zolderruimte is bereikbaar via een zolderluik met uitklapbare trap dewelke in het plafond van de nachthal wordt geïntegreerd. Indien gewenst, kan tegen meerprijs een vaste trap naar de zolder doorgetrokken worden en kan deze ruimte afgewerkt worden met bijkomende kamers.

De afwerking gebeurt volgens ons upgrade lastenboek. Dit verschilt van ons basis lastenboek door onder andere een hoger keukenbudget, hogere waarde sanitaire toestellen en een kwalitatieve laminaatvloer in de slaapkamers. De snelle beslisser heeft nog ruime inspraakmogelijkheden in de afwerking van de woning. Laat u overtuigen door onze kwalitatieve afwerking en plan een bezoek aan onze kijkwoning te Torhout.

De afwerking gebeurt volgens ons upgrade lastenboek. Dit verschilt van ons basis lastenboek door onder andere een hoger keukenbudget, hogere waarde sanitaire toestellen en een kwalitatieve laminaatvloer in de slaapkamers.  De snelle beslisser heeft nog ruime inspraakmogelijkheden in de afwerking van de woning. Laat u overtuigen door onze kwalitatieve afwerking en plan een bezoek aan onze kijkwoning te Torhout.


Download hier de plannen

*Mogelijkheid tot aankoop aan 6% btw, mits er voldaan wordt aan alle voorwaarden. Neem contact op voor meer informatie.