top of page
Nieuw te bouwen villa, toplocatie te Sint-Andries!

Klauwijzerstraat 2C

899.000 €

1178 m²

Samenstelling

Nieuwbouw villa met hoogwaardige afwerking in het hart van Sint-Andries.

Wilt u genieten van een exclusieve, nieuwbouw villa op een prachtig perceel midden in het rustige centrum van Sint-Andries? Dan is deze kwaliteitswoning de perfecte keuze voor u.

Deze charmante woning van 1.178 m² is gelegen op een zuidgericht perceel, waardoor u optimaal kunt profiteren van het natuurlijke licht. De villa is voorzien van een hoogwaardige afwerking, waaronder een warmtepomp, vloerverwarming en zonnepanelen - ideaal voor een duurzame en energiezuinige levensstijl.

Dankzij de strategische ligging midden in het centrum van Sint-Andries, heeft u alle voorzieningen binnen handbereik. Winkels, scholen en openbaar vervoer bevinden zich op slechts een steenworp afstand. Tegelijkertijd geniet u van de rust en privacy van deze oase van groen.


Geïnteresseerd in dit droomhuis? Neem dan snel contact met ons op. We sturen u graag de volledige plannen en lastenboek toe, zodat u zich een compleet beeld kunt vormen van deze unieke kans.


Laat deze kans op uw ideale woning niet schieten en neem vandaag nog contact met ons op. Wij helpen u graag verder op weg naar uw nieuwe thuis.

minimum 30 kWh/m²

Afwerking

Deze woning wordt verkocht onder het gemengd stelsel 21% btw/registratierecht
Niet gelegen in overstromingsgevoelig gebied
gvg, wg, gdv, gvkr, gvv

Downloads

Deze woning wordt verkocht onder het gemengd stelsel 21% btw/registratierecht
Niet gelegen in overstromingsgevoelig gebied
gvg, wg, gdv, gvkr, gvv

bottom of page