top of page
Nieuwbouw HOB aan de groene rand van Brugge! 50% VERKOCHT

Koning Albert I laan 181

459.000 € (excl. aankoopkosten)

370 m²

Samenstelling

Mooi nieuwbouw woning van het type HOB met uitweg achteraan. Gelegen op een zeer gegeerde residentiële buurt in de groene rand van Brugge. De goed bereikbare buurt ligt op een boogscheut van het station en snelweg en (E40 en E403), en op een kwartiertje fietsen van Brugge centrum. Daarnaast is het een praktische ligging op wandelafstand van winkels, horeca, parken en scholen, bioscoop, zwembad, Boudewijn Seapark, etc.

Indeling: inkomhal met apart toilet. Ruime leefruimte (living en eetplaats) en open keuken met keukeneiland, allen genieten van grote vensterramen voor veel licht. Wasberging + ruime inpandige fiesenberging. Trap naar 2de verdieping met 3 ruime slaapkamers en 1 complete badkamer (bad, douche, dubbele lavabo). Apart nachttoilet. Berging/dressing. Trap naar 3de verdieping met optioneel mogelijkheid tot extra kamers. Oprit met parking voor 1 wagen.

ECO-lastenboek (energiezuinig!) met warmtepomp, zonnepanelen, vloerverwarming boven en beneden, ventilatiesysteem D. Dit verschilt van het standaard lastenboek door o.a. een hoger keukenbudget, hogere waarde sanitaire toestellen & een kwalitatieve laminaatvloer in de slaapkamers.

50% VERKOCHT - ENKEL LINKER LOT NOG BESCHIKBAAR

max. 30 kWh/m²

Afwerking

Plannen en lastenboek te verkrijgen via aanvraag per mail naar info@transparantprojects.com

Downloads

Deze woningen kunnen aangekocht worden aan de 6% btw regelgeving
Niet gelegen in overstromingsgevoelig gebied
vg, wg, gdv, gvkr, vv

bottom of page