top of page
Nieuwbouw woning te Sint-Andries!

Leopold III-laan 135

639.500 € (exl. aankoopkosten)

555 m² of 922 m³

Samenstelling

Stijlvolle nieuwbouwwoning met ruim perceel in Sint-Andries


Geniet van de rust en ruimte in deze moderne nieuwbouwwoning op een prachtig, ruim perceel in Sint-Andries. Dankzij de strategische ligging heeft u bovendien alle voorzieningen zoals winkels, scholen en openbaar vervoer binnen handbereik.


De woning is voorzien van een hoogwaardige afwerking en een upgrade lastenboek, waardoor u kunt genieten van een duurzame en energiezuinige levensstijl. De woning is uitgerust met een warmtepomp, vloerverwarming en zonnepanelen, waardoor u lage energiekosten kunt verwachten.


De woning is verdeeld over twee verdiepingen:


Op de gelijkvloerse verdieping vindt u een ruime leefruimte met living, eetplaats en open keuken. Er is ook een bureau voor thuiswerkers en een bergruimte. De grote ramen zorgen voor optimale lichtinval in de zongerichte tuin.


Op de eerste verdieping bevinden zich 3 slaapkamers, een complete badkamer en een apart toilet. Daarnaast is er ook een ruime berging.


Geïnteresseerd? Neem snel contact met ons op om de plannen en het lastenboek te ontvangen en u een totaalbeeld te vormen van deze stijlvolle nieuwbouwwoning.

maximum 30 kWh/m²

Afwerking

Plannen en lastenboek te verkrijgen op aanvraag per mail naar info@transparantprojects.com

Downloads

Deze woning wordt verkocht onder het gemengd stelsel 21% btw/registratierecht
Niet gelegen in overstromingsgevoelig gebied
vg, wg, gdv, gvkr, gvv

bottom of page